Sawasdee kha!

Lieve allemaal!

Ik heb nog een uurtje over voordat we vertrekken naar het andere hotel hier in Bangkok waar we vanavond de gids en deelnemers van de groepsreis ontmoeten. Morgen vertrekken we namelijk naar Cambodja!

Gisteren; wat een dag! Roos en ik merkten allebei dat na 4 dagen stad, deze dag toch wel zwaar viel. Het is warm in Bangkok, druk op straat, slechte stoepen, veel uitlaatgassen, veel opdringerige mensen...nee, gisteren was niet onze dag. Natuurlijk was de rit in de Tuk Tuk geweldig! Wat hebben wij gelachten, 2 van die blonde enorm grote bimbos achterin zo'n kleine tuk tuk...klein thais mannetje voorop, ja dat was wel lachen! We hebben enkele tempels bezocht, zoals de Big Buddha, de Lucky Temple, de Golden Mount en de Grand Palace Gardens. We hadden ook graag naar de Wat Pho gewild (de liggende buddha van 45 meter), maar we konden echt niet meer. Terug naar het hotel en daar 'plons' het zwembad in. Oh wat kan een mens daar van opknappen! Lekker wat baantjes gezwommen. Lang was het ons niet gegund want er kwam storm aan! Snel naar binnen en toen als 2 ouwe trutten liggen slapen tot half 7 en toen...jawel weer op naar meneer JOK! (In Tuk Tuk verhaal noemd ik hem Chok, heb toch maar even gevraagd hoe je het schreef). Heerlijke curry gegeten met kip, met natuurlijk weer een Thais biertje erbij... heel gezellig! Onze Thaise namen? Annelie en Lozemalijn!

Vervolgens toch weer even naar dat toeristische straatje gelopen, de Khaos Than Road. Daar gebeurt het 's avonds...overal volk en harde muziek!! Omdat het hier bloedjeheet is in deze landen hebben Lozemalijn en ik beiden een luchtige pipobroek gekocht...oh zit lekker! Kan het tenminste een beetje doorwaaien!! Hahah

Rond een uur of 23 weer in hotel; lekker slapen!

Vanmorgen kalm aan gedaan, ontbeten, spullen opgeruimd etc. Nu dus paar uurtjes in de lobby van hotel overbruggen...maar das heel goed te doen met internet en airco!

Morgen vertrekken we dus met een groep naar Cambodja, waar we o.a. Angkor Wat, Phnom Penh en enkele mooie stranden zullen bezoeken. De reis eindigt na 10 dagen in Ho Chi Minh City, Vietnam. Vanuit daar zullen we doorreizen naar het noorden van Vietnam, naar Hanoi. Dit kan per bus..spannend!!

Mochten enkelen onder jullie nog leuke tips hebben, gaarne!

Ontzettend leuk dat jullie me volgen en af en toe een berichtje sturen...altijd fijn!

Foto's volgen een andere keer.

Tot de volgende keer en veel liefs,
Annelie

Reacties 2

Carmen 25-09-2011 17:30

Ramon stoppelenburg woont in phnom penh. Die kan jullie denk ik heeeeel veel leuke dingen laten zien! Even toevoegen op Facebook en Antal en mij noemen. Dan weet hij genoeg! Echt een aanrader!
Kusss

Dieuwertje 03-10-2011 14:03

Hoi meissie,

T klinkt allemaal echt helemaal super... Het lijkt me zo bijzonder om in zo'n andere cultuur te zijn! Je kent het van tv maar het moet toch heel anders zijn wanneer je er daadwerkelijk staat!

Sorry voor een berichtje pas zo laat. Op de een of andere manier dacht ik ( ik weet niet of ik dat goed gedacht heb). Dat ik een mailtje zou krijgen wanneer er iets geplaatst wordt maar volgens mij is dat niet zo haha... Ik heb me zelf nu helemaal bijgelezen (even ontspannen tijdens een tussenuur).

Veel liefs Dieuw

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer